Ajánlások

Carla Galli

Szokták mondani, hogy a külső szépség belülről fakad. Ez így teljesen nem igaz, mert a gyönyörű lelkünk mellett a szépségünkért és ápoltságunkért, tennünk is kell. Nem csak a lelkünkre kell vigyáznunk, (http://www.carlagalli.hu) hanem a test-lélek egyensúlya, vagyis harmóniája szerint a testünkre is, nem utolsó sorban: ez a lelkünk temploma és megnyilvánulásaink eszköze. Rohan a világ. Tudjuk. A stressztől testünk, és arcizmaink izomtónusa tudattalanul is feszesebb, mely a későbbiekben betegségek oka lehet. Adjunk időt arra, hogy egy jó kozmetikában relaxálva felfrissüljünk, miközben kényeztetnek bennünket. Szalay Adrienne naturális készítményeket használ, igényes, kényelmes helyszínen, kivételes szakértelemmel végzi a kezeléseket. Ezért járok hozzá hosszú ideje.

Carla Galli
Coaching

Rábaközi Andrea

Nagyon szeretek ezen a színvonalas helyen szépülni, a barátnőm Szalay Adrienne kezei alatt. Bízom a tudásában és a profi krémekben „csoda szerekben” amit használ.

Rábaközi Andrea
modell

Sinka-Pálinkás Rita

Szakértelem, precizitás, figyelmesség fontosak számomra, s ezeket ebben a szalonban megkapom.
Adrienne kozmetikai újdonságok iránti érdeklődése, vágya találkozik az én hivatásom területeivel és így a szépítkezés szakmai eszmecserékkel is gazdagodik.

Sinka-Pálinkás Rita
bőrgyógyász, kozmetológus

Temesvári Andrea

Aktív élsportolóként sokáig nem volt módom a rendszeres szépségápolásra. Pedig ma már tudom, hogy a megfelelő bőrápolás segítségével, mindenki magabiztosabbá válik. Mint a sportban itt is fontos a rendszeresség, hiszen a mai napig látom tanítványaimon, akikkel a Park tenisziskolában foglalkozom (www.parktenisz.hu), hogy eredményt csak kitartó, minőségi , rendszeres munkával lehet elérni.
Ezt a minőségi munkát kapom meg a Stílus Szépségszalonban Szalay Adrienne diplomás kozmetikustól és ez úton is ajánlom őt minden kedves barátomnak.

Temesvári Andrea
Roland Garros bajnok
Világranglista – helyezése: 7.
Park Tenisz Klub szakmai igazgatója
Tenisz Szövetség szakmai bizottságának tagja

Győri M. Hajnal

Szalay Adrienne rendkívül jó szakmai érzékkel válogat az újdonságok közül. Kipróbáltam a Stílus Szépségszalonban mindhárom újdonságát, a növényi őssejt kúrát, a patronos bőrfiatalító kezelést és a Wave system anti-aging sejt szintű kezelést. Nagyon kellemes és élvezetes volt maga a kezelés és csodálatos eredményt produkált. Mindhárom! Olyan lett az arcbőröm, mintha egy kisebb plasztikai műtéten esett volna át. Adrienne-t kezdő kozmetikusként ismertem meg, aztán évekig nem találkoztunk és most alkalmam volt meggyőződni róla milyen kiváló, komoly szaktudású szakemberré vált, aki méltán lép a lassan nyugdíjba vonuló régi nagymesterek helyébe.

Győri M. Hajnal
újságíró
kozmetikai rovatvezető

florian-szilvia

Ha valaki megkérdezi mi az, ami a testemet lelkemet egyensúlyban tartja a mindennapi életben, azt mondanám: egyik alappillére amikor reggel és este tükörbe nézek és visszamosolyog rám egy arc a boldogságtól. Hisz amit megtudok tenni érte, azt meg is teszem. Szalay Adrienne első arckezelése rabul ejtett! Minden bizalmam az övé. Folyamatos továbbképzéseinek köszönhetően mindig az adott bőrtípusnak megfelelő kezeléseket kapom és kapják vendégei a legkorszerűbb fejlesztéseket követve. Teljesen Adriennre bízva magam az otthon használt arcápoló készítményeket is az ő tanácsait megfogadva használom. Büszke vagyok Adriennre, aki egyben a barátom is és, hogy a kozmetikai ismereteket egy iskolában azonos tanároktól, oktatóktól sajátítottuk el. Teljes szívemből ajánlom a Stílus szépségszalont és Adriennt mindazoknak, akiknek fontos a külső megjelenésük!

Fórián Szilvia
1994 Miss Univers