Kéz- és lábápolás

A kezek sok esetben korán megmutatják igazi korunkat, ezért különleges ápolásra van szükség. Szalonunkban kipróbálhatja a professzionális manikűr és lábápolás mellett, a paraffinos kéz modelázst, ami ápoló és hidratáló hatása mellett, megelőzi a kéz öregedésének árulkodó jeleit. Jelentősen és látványosan javítja a bőr állapotát.

Ki ne vágyna ebben a rohanó, személytelen világban egy kis kényeztetésre?
Ki az aki ellent tudna állni olyan kényeztető SPA kéz és láb kezeléseknek,ahol a test és lélek harmóniája egy óra alatt megteremthető?
Legyen ez a Te időd!

OPI – zselés lakkozás

 
A zselés lakkozás egy speciálisan kifejlesztett lakkal történik. Ez az új fejlesztésű anyag ötvözi a zselés és a körömlakk tulajdonságait. Ezenkívül nem kell fél órát várni mire a körömlakk megszárad, mivel a lakkzselé UV fényben 3 perc alatt szárazra- készre köt. Nagy előnye , hogy kötés után karcmentes marad a felülete, nem pattogzik le két nap után, körömmel együtt nő le.
 
Manikűrözés után a hagyományos lakkozást kedvelőknek azt hiszem nagy kedvence lesz a zselés lakkozás. Aki nem szereti a műkörmöt, viszont ápolt igényes körmöt szeretne , de nem akar lakkozással 3-4 naponta bíbelődni azoknak ajánlom elsősorban, bár műkörömre is alkalmazható.

JAPÁN MANIKŰR

 

Amikor szakemberhez megyünk, alapvetően háromféle manikűrözés között választhatunk, az egyik a francia manikűr, amely a tévhittel ellentétben nem a lakkozásra vonatkozik. A francia típusú manikűr annyit jelent, hogy a körömágyat védő bőrt nem levágják, hanem áztatás nélkül egyszerűen visszatolják. A másik típus a hagyományos áztatós vagy vizes manikűr, amelynek a lényege, hogy a felpuhított körömágybőrt ollóval levágják. A harmadik fajta, pedig mostanában divatos bár valójában nagy múltra visszatekintő japán manikűr, amely a japán császárok titkolt eljárása volt. Ennek az a lényege, hogy a bőrt méhviaszkrém és méhviaszpor segítségével erősítik, és polírozzák.

 

Visszaadja a körmök természet-adta szépségét és fényét, elősegíti az egészséges körömnövekedést. Hatására természetes körmeink tökéletes komfortérzetet nyújtanak mindennapi életünkhöz. A méhviasztól erősödik a köröm, a kezeléstől élénkül a köröm színe ( kezelésenként egyre jobban ), s szikrázó fény pedig rendkívül tartós (nem kopik, mert az anyag a körömlemezbe beépül). A hatóanyagok mindenféle vegyi anyagtól mentesek!
 
A kezelést 2-3 hetente javasoljuk megismételni.

PEDIKŰR

 

A lábak ápolására általában jóval kevesebb gondot fordítunk, mint más testrészeinkre, pedig a lábak rendszeres ápolása nemcsak esztétikai, hanem egészségügyi okokból is fontos.
Hiába dörzsöli habkővel, az otthoni ápolás nem helyettesít egy jó szakembert. Jöjjön most pedikűrre! Végre nem kell aggódnia, ha repedezett a sarka, vízhiányos, száraz lábbőre, benőtt sérült a körme, esetleg tyúkszem kínozza.
 
Látogasson el hozzám, van megoldás!
 
A talp, a bőr hamar veszít nedvességéből, rugalmasságából és jobban szarusodik. A rendszeres lábkezelések alkalmazása helyre állítja a lestrapált, elnehezedett lábak vízháztartását, kisimítja a sarokrepedéseket, puhítja a térdeket.