Tisztító arcfeltöltés

A szennyeződések és gyulladások megszűnnek, a nyugodt, tiszta bőr számára antibakteriális környezetet biztosít.
Mindössze egy kezeléssel a bőre megtisztul és megnyugszik. Az akmé megszűnik, a pórusokat károsító baktériumok száma csökken, míg az olajmentes tápanyagok biztosítják a bőr egyenletes víz háztartását, hogy megakadályozzák a későbbi kirepedezést.

A FELTÖLTÉS MŰKÖDÉSE
 
Az Intraceuticals Tisztító Feltöltés® három elemet foglal magában az azonnali és drámai eredmény elérése érdekében:

A. Az alacsony nyomású oxigén segít az öregedést gátló aktív anyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatni, mialatt hűti és nyugtatja a bőrt.

B. Az egyedülálló Tisztító Szérum könnyű hialuronsavat, vitaminok és antioxidánsok hatékony kombinációját tartalmazza. A hialuronsav elősegíti az azonnali hidratálást, melynek eredményeként a bőr feszesebbé válik, a finom vonalak csökkennek és az arckontúr javul. A fitoszfingozin és antibakteriális hatóanyagok megnyugtatják és kiegyensúlyozottá teszik a bőrt, melynek során az drámai módon kisimul.

C. A Kezelést Segítő Termékek nélkülözhetetlen bevonatot képeznek a bőr tömítésére, és tápanyagokkal látják el azt a hatóanyagok együttes maximális hatásának és a hosszantartó eredmények elérése érdekében.

 

HYALURONSAVAS BEVONAT
 
A hyaluronsav egy, a bőrben található természetes összetevő. A Tisztító Szérumban található hyaluronsav könnyű verziója a bőrben gyorsan felszívódik, hogy a tápanyagok a lehető legjobban szétáramoljanak a bőrben. Folytassa a nagyobb tömegű hyaluronsavas Tisztító Kezelő Géllel, mely a bőr alsóbb rétegeiben a tápanyagok számára egy raktárt képez. A mély hidratálás végső stádiumát ezzel elértük, melyet Hyaluronsavas bevonatnak hívunk.