SKYENDOR TIMELESS PRODIGY

Bámulatos eredményeket felmuató globális öregedésgátló kezelési rituálé és termékcsalád 25 féle, igazolt hatású értékes, aktív hatóanyaggal. A legújabb genetikai kutatások eredményeit felhasználva megkomponált hatóanyag komplexet alkalmaz, mely lassítja a sejtek öregedési folyamatait.
Három szinten fejti ki hatását: javítja a sejtek életfunkcióit, aktiválja az új sejtek képződését és javítja azok minőségét.

  • 5 féle növekedési faktor
  • 50 millió damaszkuszi rózsa őssejt
  • Fehér szarvasgomba (truffle) kivonat – „a fehér gyémánt”
  • Kombucha tea
  • Proteoglikánok
  •  Jambu (acmella oleracea) kivonat
  •  C, E, B5, B7 és B9 vitaminok
  • Hyaluronsav

SKEYNDOR POWER C+

A POWER C+ kiemelkedő hatékonyságát a C-vitamin bőrvilágosító, valamint a gránátalma és açai bogyó kivonat kimagasló antioxidáns tulajdonságai garantálják. A stabil C-vitamin formula (ATIP) magas koncentrációja sejt szinten hasznosul. Javítja a sejtek anyagcseréjét, fokozza a kollagéntermelést, lassítja az öregedési folyamatokat. Az erőteljes antioxidáns komplex enyhíti a káros UV sugarak okozta sejtkárosodást, csökkenti a melanin pigment termelését és ragyogó arcszínt biztosít. A kezelés koronája a jade gua sha masszázs, amely a pihentető élményen túl, a feszesítő hatáshoz is hozzájárul. Fakó, energiahiányos, pigmentfoltos és tónusát vesztett bőrre javasoljuk.  

SKEYNDOR ETERNAL

Ráncokat megelőző, a bőr saját regenerációját fokozó kezelés. A nano-liposzómákba zárt svájci apple stem cell hatóanyag fokozza a bőr természetes regenerációs képességét. A jambu (Acmella oleracea) más néven iskolavirág kivonat izomlazító, ránctalanító hatású, újraépíti a kollagén rostokat. A tengeri édeskömény szabályozza a sejtosztódást és hatékonyan méregteleníti az oxigénhiányos sejteket. A farkasbab kivonat tömöríti és feszesíti a bőrszövetet.  

SKEYNDOR CORRECTIVE

Már kialakult mimikai ráncokra ható, feltöltő szalonkezelés
3 éves kutatómunka, több mint 25 féle összetevő tesztelése és 200 féle hatóanyagkombináció megvizsgálása után a SKEYNDOR laboratóriuma megalkotta a CORRECTIVE termékcsaládot, amely valós és hatékony alternatívája a plasztikai feltöltő kezeléseknek.

A CORRECTIVE hatóanyagai (peptid komplex, hyaluronsav koncentrátum) ellazítják a mimikai izmokat, feltöltik akár a mélyebb ráncokat is, fokozzák a sejtek újraépülését, ezáltal megfiatalítják az arcbőrt.