Botox hatású – Atoxelenes arcfeltöltés

Az Atoxelene feltöltés ráncokat kisimító, injekciókat helyettesítő alternatíva.

Mindössze egy Atoxelene Feltöltéssel® a mély vonalai láthatóan kifinomulnak. A maximális hatékonyság elérése érdekében az első hat hétben a kezeléseket javasolt hetente megismételni. A mély vonalak kisimulnak, feszesebbé válnak és láthatóan csökkennek, a szemkontúr meghatározóbb lesz, és az ajkak megduzzadnak. Tartsa fenn ezt a pozitív változást az Atoxelene Feltöltés 4-6 heti elvégzésével.

 

A FELTÖLTÉS MŰKÖDÉSE
 
Az Intraceuticals Atoxelene Feltöltés® három elemet foglal magában az azonnali és drámai eredmény elérése érdekében:

A. Az alacsony nyomású oxigén segít az öregedést gátló aktív anyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatni, mialatt hűti és nyugtatja a bőrt.

B. Az egyedülálló Atoxelene Szérum az argirelin mellett könnyű hyaluronsavat, vitaminok és antioxidánsok hatékony kombinációját tartalmazza. A hyaluronsav elősegíti az azonnali hidratálást, melynek eredményeként a bőr feszesebbé válik, a finom vonalak csökkennek és az arckontúr javul. Az argirelin varázslatosan hat különösen a mély vonalak esetén, feszesíti a bőrt, kisimítja a finom vonalakat és ráncokat.

C. A Kezelést Segítő Termékek nélkülözhetetlen bevonatot képeznek a bőr tömítésére, és tápanyagokkal látják el azt a hatóanyagok együttes maximális hatásának és a hosszantartó eredmények elérése érdekében.

HYALURONSAVAS BEVONAT

 
Az Atoxelene Szérumban található hyaluronsav könnyű verziója a bőrben gyorsan felszívódik, hogy a tápanyagok a lehető legjobban szétáramoljanak a bőrben. A nagyobb tömegű hyaluronsavat tartalmazó Atoxelene Ránckezelő Ceruza egy koncentrált formulát biztosít, mely nedvesíti a bőr felületét. A kezelést egész nap ismételgetheti, hogy a legjobb hidratálását érje el az érintett mély vonalú területeken. Az Atoxelene a Fiatalító és Élénkítő termékekkel együtt is használható.