BIO FACE LIFTING – Forradalmi újdonság!

A bőr életműködése az oxigénnek köszönhetően, fiatalosabb és energikusabb lesz. Gondold csak el! Amikor a keringés fokozódik a testben egy edzés hatására, sokkal gyorsabb lesz a szervezet számára a tápanyagok eljutása a véráramon keresztül. Fokozódik a hasznos anyagok kiválasztása és a hasztalan anyagok pedig gyorsabban fognak kiürülni a rendszerből. A Geneo+ egyik különleges hatása abban rejlik, hogy a kezelés során a bőr szerkezetének keringését izgatva, késztessük agyunkat, hogy több oxigénben dús vért juttasson a véráram segítségével az adott területre. Bőröd friss és üde lesz hiszen a belélegzett levegő oxigéntartalma sokkal magasabb mint a szmogos városokban. A tüdőbe jutva a hemoglobinok a véráramon keresztül elszállítják a célsejtekhez, akik boldogan megújulva végzik tovább munkájukat. Több lendület, nagyobb energia és jobb életminőség! Így most már szerintem kezdheted érteni a lényegét. Ugye?

A kezelés során nem csupán oxigén termelődést idézünk elő, hanem arra késztetjük a bőrt, hogy más területeken is kezdjen bele a megújító folyamatokba. Egész pontosan a rostokra gondolok! A rostokról már biztos sokat hallottál, akár a Hifu kapcsán vagy éppen a dermarolleres kezeléseknél. Mindegyik területen ezt a rendszert igyekszünk vissza építeni csak éppen más-más mélységekbe. A különbség azért óriási, hiszen ki szeret fájdalmat átélni ha kozmetikushoz látogat? Személy szerint én nem pártolom a fájdalmas eljárásokat ezért igyekszem nektek felkutatni és elhozni a fájdalommal nem járó, de hatékony kezeléseket. Természetesen a kivételek itt is jelen vannak egyes esetekben!

…de térjünk csak vissza azokhoz a csodálatos rostokhoz! Ők felelősek azért, hogy arcunk feszes és rugalmas tudjon maradni a lehető legtovább. Vannak olyan rostok, amik ha elszakadnak többet nem képesek regenerálódni, de vannak olyanok is mint például a kollagén, ami megújulással képes visszaépíteni a bőr szerkezeti vastagságát. Így a végeredmény egy fiatalos külső lesz!

A bőr 70 %-át optimális esetben ezek a rostok építik fel. Sajnos 30 év után rohamosan csökken a mennyiségük. Nagyon jó ha tudjuk pótolni, visszaépíteni ezeket a rétegeket, mert ha több oldalról vagyunk képesek megtámogatni a rostrendszert, akkor biztosan tovább leszünk képesek megőrizni fiatalos, egészséges külsőnket.

Geneo+ egy igazán hatékony eljárás, mely által biztosítani tudjuk a sejtek optimális működését, képesek vagyunk a bőr egyenetlenségeit korrekciózni és lehetőségünk nyílik fájdalom mentesen a rost rendszer felsőbb rétegeit vissza építeni a legmodernebb rádiófrekvenciás RF technológiával. A rádiófrekvencia hőt termel és a fókuszált elektromos melegítés stimulálja a kollagén termelődését és a rostok rendezettségét. Tökéletes választás lehet azok számára is, akik már fiatalon felismerték a „megelőzés” fontosságát.     ( Ez a lépés egyénre szabottan az orvosi szálbehúzással rendelkező vendégeknél kihagyható )

 

A kezelésnél használunk még egy különleges új feltöltő hatóanyagot:   BEETOX AGE REVERSE maszk formájában. A méhméreg és a méhkirálynő eledeléül szolgáló méhpempő csodálatos kombinációját adja a  ” fiatalság elixírjének “. A BEETOX a botox természetes alternativájának tekinthető. A méhek által termelt méreg, az apitoxin serkenti a bőr feszességét és volumenéért felelős rugalmas kötőszöveti rostok fehérjéinek termelődését, a kollagén és az elasztin állomány növekedését.