MICROBUBBLE HYDROFACIAL ®

Végre hazánkban is elérhető esztétikai bőrgyógyászati praxisban a külföldön már nagyon népszerű, műtétmentes eljárás, melynek segítségével nem marad álom többé az egészséges, tisztán üde, fiatalosan ragyogó, bársonyosan hidratált bőr.
Ez egy olyan arctisztító, pórusösszehúzó, bőrfelszín megújító, vákuumos, felszínes peeling kezelés, amely pigmentfoltos, komedós, aknés, pórusos bőrre is javasolt.

KIKNEK AJÁNLJUK?
A MICROBUBBLE HYDROFACIAL ® férfiak és hölgyek részére egyaránt ajánlott. Az egyénre szabott kezelés lehetővé teszi, hogy minden életkorban alkalmazzuk az eljárást, akár fiatalabb, problémás bőrről van szó, akár az idősebb, tónustalan bőr karbantartása a cél.

A KEZELÉS MENETE

Első lépés: a bőr kíméletes, lemosóval történő megtisztítása után a speciális, vákuummal működő kezelőfejét az arcbőrön mozgatva egy gyulladáscsökkentő hatóanyagot és tejsavat tartalmazó spirálisan ható folyadéksugárral teljes bőrfelszíni tisztítást végzünk. A vákuum beindítja a nyirokkeringés fokozódását, valamint a kezelőfej spirál alakja a hatóanyag bejuttatást, majd a feloldás utáni elszívást is lehetővé teszi.

Második lépés: szintén vákuum alatt enzimes hámlasztást végzünk.    Ez feloldja az elhalt hámréteget, megnyitja a pórusokat, eltávolítja a maradék szennyeződést a bőrről.

Harmadik lépés: a T zónában emelt vákuum alatt leradírozzuk, átmossuk és elszívjuk a megnyitott pórusokat, így eltávolíthatók a gyulladásos képletek, megnyílnak a pattanások, és mitesszerek az arcbőrön.

Negyedik lépés: a megnyitott pórusokon, valamint a letisztított bőr felszínén keresztül vákuum alatt juttatunk vissza hatóanyagokat: vitaminokat, kollagén indukáló glikopeptideket, antioxidáns vitaminokat. A teljesen megtisztított bőr a hatóanyagokat rendkívül intenzíven szívja magába, a bőr telítődik, egyedülállóan puha és sima tapintású lesz. Gyulladásos és pigmentációs problémák esetén fényterápiával egészítjük ki a kezelést.