Fiatalító arcfeltöltés

Az arc sima, kitisztult, táplált és hidratált lesz. A bőr fiatalosnak, sugárzónak és frissnek tűnik.
Az Intraceuticals Fiatalító Feltöltés® nem egy támadó kezelés, a finom vonalakat és ráncokat célozza meg és drámaian fokozza a bőr teljes hidratációját.

A FELTÖLTÉS MŰKÖDÉSE

Az Intraceuticals Fiatalító Feltöltés® három elemet foglal magában az azonnali és drámai eredmény elérése érdekében:

A. Az alacsony nyomású oxigén segít az öregedést gátló aktív anyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatni, mialatt hűti és nyugtatja a bőrt.

B. Az egyedülálló Fiatalító Szérum könnyű hialuronsavat valamint vitaminok és antioxidánsok hatékony kombinációját tartalmazza. A hialuronsav segít a bőr azonnali hidratálásában, melynek eredményeként a bőr feszesebbé válik, a finom vonalak és ráncok csökkennek, az arc kontúrjai és arc ragyogása fokozódik.

C. A Kezelést Segítő Termékek nélkülözhetetlen bevonatot képeznek a bőr tömítésére, és tápanyagokkal látják el azt a hatóanyagok együttes maximális hatásának és a hosszantartó eredmények elérése érdekében

HYALURONSAV BEVONAT
A hyaluronsav egy, a bőrben található természetes összetevő. A Fiatalító Szérumban található hyaluronsav könnyű verziója a bőrben gyorsan felszívódik, hogy a tápanyagok a lehető legjobban szétáramoljanak a bőrben. Folytassa a nagyobb tömegű hyaluronsavas Fiatalító Hidratáló Géllel, mely a bőr alsóbb rétegeiben a tápanyagok számára egy raktárt képez. A kezelést a nagyobb tömegű hyaluronsavat tartalmazó Fiatalító Nedvesítő Géllel fejezze be, hogy nedvesítse a bőr felületét. A mély hidratálás végső stádiumát ezzel elértük, melyet Hyaluronsavas bevonatnak hívunk.

1. LÉPÉS FIATALÍTÓ FELTÖLTÉS

Ez az első lépés a bőrének átalakításában. A hűtű-nyugtató hatású oxigén fokozza a Fiatalító szérum felszívódását és természetes módon javítja a bőr nedvességét, míg a vitaminok és antioxidánsok óvnak és védnek. A könnyű hyaluronsav, A, C, E vitaminok és a zöld tea kombinációja simább bőrt, csökkent vonalakat és ráncokat, kedvezőbb bőr szerkezetet és feszesebb bőrt eredményez. Bőre mélyen hidratált, kiegyensúlyozott, egészségtől és vitalitástól ragyogó lesz. Az eredmények nem csak azonnaliak, hanem a következő napokban is további folyamatos javulás lesz tapasztalható.

2. LÉPÉS FIATALÍTÓ HIDRATÁLÓ GÉL

Fokozza és tartsa fenn a Kezelés Elősegítő Termékekkel elért eredményeket. A nagyobb tömegű hyaluronsavas Fiatalító Hidratáló Gél a nedvesség megtartására újabb hidratáló réteget biztosít, és láthatatlan akadályt képez a nedvesség elvesztése ellen. Egy nap kétszer alkalmazza. A Fiatalító Szemkontúr Gélt különösen a szem érzékeny területeinél használja, a nagyobb tömegű hyaluronsav kettős koncentrációjával.

3: LÉPÉS FIATALÍTÓ NEDVESSÉGMEGKÖTŐ KRÉM

A hyaluronsav bevonat képzés végső lépése. Ez a nedvességben gazdag termék nagyobb tömegű hyaluronsavat tartalmaz, hogy fokozza a hidratációt és az olajok, mint jojóba, makadámia, búzacsíra, édes mandula, kombinációja megköti a nevességet. Az A, C, E vitaminok és a zöld tea megóvja és védi a bőrt a környezet károsító hatásai és a korai öregedés ellen. Ez a hyaluronsavas bevonat képződési folyamat páratlan hidratálást és hosszan tartó eredményeket biztosít. A Kezelést Segítő Termékek folyamatos használata egy fontos fázis a kezelés jótékony hatásainak tartósságában. Naponta kétszer használja és készítse elő a kezelni kívánt területet.