Fotobiomoduláció – Led Maszk

A legkülönlegesebb technológia a BioMI és a Fotobiomoduláció, melyet eddig az orvoslásban és az űrtechnológiában alkalmaztak és kiváló alternatívája a plasztikai sebészeti beavatkozásoknak. A kétfázisú kezelés első lépésében „cosmeceutical” minősítésű hatóanyagokat juttatunk közvetlenül a sejtekbe, igen nagy mennyiségben /30-50ml alkalmanként/, mely teljesen egyedülálló kezelés. Más technológiával, például a tűs vagy a tű nélküli mezoterápiával, maximum 3-10 ml hatóanyag juttatható be a bőrbe egy kezelés alkalmával. A BioMI technológiával bejuttatott Active 40 hatóanyagok magas minősége és meglepően nagy mennyisége garantálja a látványos, mégis természetes, bőr és arcfiatalító hatást. Ezt a nagy mennyiségű hatóanyagot a Wave System gép segítségével egészen a sejtekig tudjuk lejuttatni. A kezelés második fázisában alkalmazzuk a Fotobiomodulációt. A különleges nagy energiájú fénykezelés hatására a bejuttatott hatóanyagok azonnal beépülnek, mellette aktivizálódik a sejtek energiatermelő központja, klinikailag igazoltan javul a sejtek bio-energetikai egyensúlya, így rugalmasabb és feszesebb lesz a bőr szerkezete. Komoly bőrproblémák esetén is igen hatásos kezelés,/ pl: pattanásos, gyulladt bőr, rosacea/, mert a technológia hatására javulnak a természetes öngyógyító, regeneráló és gyulladáscsökkentő folyamatok.

Activa 40 – polinukleotidos koktél használata a kezeléshez a Wave System sejtszintű hatóanyagbevitellel

 

A nukleotidok a DNS molekulaszerkezetei, meghatározzák a sejtek kódolását és információátadását. A nukleotidok és polinukleotidok természetes anyagok, melyek belépnek a nukleinsavak (DNS) szerkezetébe és olyan formában vesznek részt a molekuláris folyamatokban, hogy meghatározzák a genetikai információk kódolását és átvitelét minden organizmus sejtjeiben. A nukleotidok alapvető fontosságú szerepet töltenek be az energiaháztartásban, a legújabb tudományos kutatások pedig azt igazolják, hogy a sejtek energiaháztartásának megfelelő működése felel a bőr fiatalságáért. Az Activa 40 polinukleotidos koktél speciális formulája – alacsony molekulasúlyú peptidek formájában – azért lett kifejlesztve, hogy az aktív hatóanyagok a megfelelő helyre juthassanak a bőrben, beépülésüket pedig elősegíti a LED fénnyel történő kezelés.

Miért szeretjük LED maszkokat?

 
 A LED Maszk az anti-ageing fénykezelések legújabb generációját képviseli, hatékonyabb és biztonságosabb minden eddigi professzionális bőrfiatalításnál. 
A LED kezelés titka a bőr DNS újraébresztése, ez tökéletes alap az igazi fiatalításhoz, bőrmegújításhoz. 
A LED kezelés helyettesíti a mezoterápiát, sejtszinten juttatja be a hatóanyagokat a bőr megfelelő rétegeibe, tökéletes biztonság mellet. 
A LED kezelés gyors és látványos, tökéletesen személyre szabható. 
A LED kezelés az azonnali eredmény mellett, hosszútávon is hatékony.
A bőrfiatalítás és a hatóanyag bejuttatás mellett a fotobiomoduláció serkenti az öngyógyító folyamatokat a bőrben és a mélyebb szövetekben, így hatékonyan kezelhető a pattanásos, az allergiás és az érzékeny bőr is.  
 
 
 Honnan ered a LED?
 
A LED tecnológia, tudományos néven fotobiomoduláció, a NASA kutatásainak köszönhető. 
Először az űrkutatásban majd a gyógyászatban igazolták a LED fény sejtekre gyakorolt élettani hatásait. Klinikai használati területei a sebek, hegek gyógyítása, a bőr regenerálása.
 
  
 

 

 

Piros LED MASZK hatásai:

  
DNS aktiválás 
ATP termelődés fokozás 
Sejtszintű fiatalítás 
Komplex biokémiai aktiválás 
Kollagén és elasztin termelődés fokozás 
Fibroblasztok stimulálása 
Tökéletes bőrregenerálás
Hatóanyagok bejuttatása  
 
 
 

 A LED kezelések előnyei:

Innovatív, hatékony és gyors 
Azonnali látvány és hosszú távú eredmény egy kezelésben 
Számtalan lehetőség a kezelés személyre szabására 
Minden bőrtípusra és bőrproblémára alkalmas 
Kombinálható bármely kezeléssel és készülékkel 
A leghatékonyabb fényterápia 
Kontra indikáció mentes  

Vendégek véleménye a LED MASZKOS kezelésről:

Míg a plasztikai műtétnél egy természetellenes feszes arcot kapni, a LED-es maszktól telt, sokkal simább, egyszóval szép lett a bőröm. Érzésre puha, bársonyos. Legszívesebben hetente jönnék! Nagyon köszönöm! L.E.

Gyönyörű az arcom! Nekem eddig ez a legjobb kezelés! Köszönöm! T.I

Már a kezelés után is szép volt. Ahhoz képest ma még szebb lett! Á.E.

Gyönyörű a bőröm és érzésre is tele van élettel! B.É.