1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 109.
Telefon: +36/1 212-4460

Fotobiomoduláció – Led Maszk

led-260A legkülönlegesebb technológia a BioMI és a Fotobiomoduláció, melyet eddig az orvoslásban és az űrtechnológiában alkalmaztak és kiváló alternatívája a plasztikai sebészeti beavatkozásoknak.

A kétfázisú kezelés első lépésében “cosmeceutical” minősítésű hatóanyagokat juttatunk közvetlenül a sejtekbe, igen nagy mennyiségben /30-50ml alkalmanként/, mely teljesen egyedülálló kezelés. Más technológiával, például a tűs vagy a tű nélküli mezoterápiával, maximum 3-10 ml hatóanyag juttatható be a bőrbe egy kezelés alkalmával. A BioMI technológiával bejuttatott Active 40 hatóanyagok magas minősége és meglepően nagy mennyisége garantálja a látványos, mégis természetes, bőr és arcfiatalító hatást.

Ezt a nagy mennyiségű hatóanyagot a Wave System gép segítségével egészen a sejtekig tudjuk lejuttatni.
A kezelés második fázisában alkalmazzuk a Fotobiomodulációt.

A különleges nagy energiájú fénykezelés hatására a bejuttatott hatóanyagok azonnal beépülnek, mellette aktivizálódik a sejtek energiatermelő központja, klinikailag igazoltan javul a sejtek bio-energetikai egyensúlya, így rugalmasabb és feszesebb lesz a bőr szerkezete. Komoly bőrproblémák esetén is igen hatásos kezelés,/ pl: pattanásos, gyulladt bőr, rosacea/, mert a technológia hatására javulnak a természetes öngyógyító, regeneráló és gyulladáscsökkentő folyamatok.

Activa 40 – polinukleotidos koktél használata a kezeléshez a Wave System sejtszintű hatóanyagbevitellel

A nukleotidok a DNS molekulaszerkezetei, meghatározzák a sejtek kódolását és információátadását.

A nukleotidok és polinukleotidok természetes anyagok, melyek belépnek a nukleinsavak (DNS) szerkezetébe és olyan formában vesznek részt a molekuláris folyamatokban, hogy meghatározzák a genetikai információk kódolását és átvitelét minden organizmus sejtjeiben. A nukleotidok alapvető fontosságú szerepet töltenek be az energiaháztartásban, a legújabb tudományos kutatások pedig azt igazolják, hogy a sejtek energiaháztartásának megfelelő működése felel a bőr fiatalságáért.

Az Activa 40 polinukleotidos koktél speciális formulája – alacsony molekulasúlyú peptidek formájában – azért lett kifejlesztve, hogy az aktív hatóanyagok a megfelelő helyre juthassanak a bőrben, beépülésüket pedig elősegíti a LED fénnyel történő kezelés.

Vendégek véleménye a LED MASZKOS kezelésről:

Míg a plasztikai műtétnél egy természetellenes feszes arcot kapni, a LED-es maszktól telt, sokkal simább, egyszóval szép lett a bőröm.
Érzésre puha, bársonyos. Legszívesebben hetente jönnék! Nagyon köszönöm!
L.E.

Gyönyörű az arcom! Nekem eddig ez a legjobb kezelés! Köszönöm!
T.I.

Már a kezelés után is szép volt. Ahhoz képest ma még szebb lett!
Á.E.

Gyönyörű a bőröm és érzésre is tele van élettel!
B.É.