Intraceuticals kezelések

A Stílus Szépségszalonban már elérhető az a speciális O2 Intraceuticals kezelés, amely az egész világot meghódította és mellyel a hollywoodi sztárok is fiatalon tartják bőrüket.

Az O2 Intraceuticals kezelés során, képzett kozmetikusok, magas nyomású oxigénnel a bőr öregedését gátló és hidratáló hatású, világszínvonalú kozmetikumokat juttatnak a bőr mély rétegeibe úgy, hogy közben hűtik a sejteket, szöveteket, amelynek köszönhetően a bőr azonnal feszesebbé válik.
Már rögtön az első alkalom után szemmel látható, jelentős változás tapasztalható!

Az O2 Intraceuticals technológia minden korosztály számára, bármely bőrtípusra megoldást kínál.

Vendégeink az arcbőrüknek megfelelő kezelési csomagok közül választhatnak, melyek az adott problémára a lehető legtökéletesebb hatóanyagokat biztosító szérumot tartalmazzák. A 6 vagy 4 alkalomból álló kezeléssorozat alatt, a bevitt szérumok hatására a bőr struktúrája jelentősen javul, ami 3-6 hónapig tartó látványos eredményt biztosít.

 

Az O2 Intraceuticals kezelések három elemet foglalnak magukba.

1. A magas nyomású oxigén, ami segíti a hatóanyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe, mialatt hűti és nyugtatja a bőrt.
2. Négy féle szérum, amit személyre szabottan a bőr állapotának megfelelően választunk és kombinálunk.
3. A kezelést segítő termékek nélkülözhetetlen bevonatot képeznek a bőr tömörítésére, így maximális hatást és hosszan tartó eredményt biztosítanak.

A bőr minőségét javítja

Az O2 Intraceuticals kezelés nem plasztikai eljárás, ellenben megoldást kínál olyan problémákra is, amelyeket a plasztikai sebészek esetleg nem tudnak orvosolni. A plasztikai sebészet a bőr mennyiségét tudja változtatni, de struktúráját nem.

Ez az eljárás erre is megoldást nyújt, hiszen a bőr minőségét javítja. Épp ezért javasoljuk a 6 vagy 4 alkalomból álló kúrát vendégeinknek egy esetleges plasztikai sebészeti beavatkozás után is, hogy azon problémákat is orvosoljuk, amelyeket a sebész nem tudott.

Antioxidáns: védelmet nyújt a szabadgyökök okozta károsodás ellen, csökkenti a szem alatti karikákat és puffadást, erősíti a hajszálereket, revitalizálja a bőrt és visszaállítja annak egyensúlyát

Ajánljuk: Élettelen, megfáradt bőrre, szem alatti karikák és puffadás ellen, a bőr vörösségének, a látható hajszálerek javítására, szarkalábak, fiatal bőr öregedési jeleinek kezelésére

C+3 vitamin: 3 fő összetevő

 • Az első komponens, amely vízben oldódó C- vitamint tartalmaz, védi a bőrt károsító UV sugárzás ellen
 • A második komponens, amely zsírban oldódó C- vitamint tartalmaz, elősegíti az egyenletes pigmentációt
 • A harmadik komponens, szintén vízben oldódó C- vitamint tartalmaz, amely kollagén termeléshez szükséges, védelmet biztosít a fény ellen, javítja a bőr textúráját

Ajánljuk: A napsugárzás okozta bőr idő előtti öregedés megelőzésére, túlzott pigmentáció, májfoltos bőr

Kollagén: Fő összetevői

 • Kollagénjelző speciális fehérje (peptid)
 • Többláncú fehérjekomplex (oligopeptid)
 • Afrikai nyír fakéreg kivonata
 • Kollagénhordozó fehérjékkel erőteljes koktél, amely elősegíti a bőr természetes megújulását, helyreállítja a bőr rugalmasságát, tónusát és térfogatát, ragyogó és táplált bőrt eredményez

Ajánljuk: Vékony szarkalábak, ráncok azonnali csökkentésére, feszesítésre. A kollagénjelző fehérjék a bőrt aktív megújulásra serkentik, amely azonnali állag és sűrűségbeli javulást eredményez.

A+ vitamin:

 • Csökkenti a szarkalábakat,
 • Csökkenti a ráncokat, kitágult pórusokat,
 • Bőrpuhító hatása révén, selymessé teszi a bőrt
 • Kiválóan alkalmas irritált bőrtípusra,
 • Segíti a bőrregenerációt

Ajánljuk: Tág pórusú, problémás bőrtípusra, megfáradt, ráncos bőrre, napkárosodott bőr megfiatalítására.