Maria Galland kezelések

Több mint 40 évvel ezelőtt Maria Galland felrúgta a szépségápolás tradícióit és teljesen új, eredeti koncepciót alkotott. Maria Galland szerint a szépségápolás teljes körű gondoskodás magas színvonalú, személyre szabott kezelésekkel, azonnal látható eredményekkel.

E sajátos, egyedi filozófia alapján született meg az exkluzív és szigorúan manuális eljárás. A Maria Galland kezeléseket csak speciálisan képzett kozmetikusok alkalmazhatják és csak szigorúan manuális formában.
A Maria Galland termékek kíméletesek , komfort érzetet adnak, ugyanakkor igen hatékonyak. Otthoni használatuk révén kitolódik a kabin kezelések hatása. A különböző termékcsaládok tagjai teljes körű ápolást nyújtanak, minden problémára egyedi megoldást, minden nőnek a neki megfelelő arcápolást kínálva.

ULTRA-PERSZONALIZÁLT KEZELÉSEK

 

A Maria Galland metódusban visszatükröződik a kifinomult párizsi ízlés, hiszen minden kezelés testreszabott és kivételes kezek munkáját dicséri, akár csak a nagy francia divatházak kollekciói. Maria Galland a szépségápolás ínyenceit szólítja meg, azokat, akik a prémium minőséget, a látható eredményeket keresik, akik egy-egy kezeléstől a teljesség és a jóérzés igazi élményét várják.

HYDRA’GLOBAL

Az anti-aging hidratálás új generációja 

A hidratálás a szépségápolás elengedhetetlen lépése minden életkorban.

Azt jól tudjuk, hogy a víz életünk nélkülözhetetlen része, de vajon tisztában vagyunk-e vele, hogy bőrünk számára is létfontosságú elem? Az életkor és a környezeti hatások következtében bőrünk természetes önhidratáló képessége csökken, ami a sejtek aktivitásának csökkenéséhez és a bőr védelmi rendszereinek lebomlásához vezet.

Ennek külső (életmód: dohányzás, alkoholfogyasztás; szezonális változások: hideg, szél; környezeti hatások: káros anyagok, UV, klimatizálás) és belső (öregedés, stressz, fáradtság, orvosi kezelések, agresszív kozmetikumok, nem megfelelő vízfogyasztás) okai egyaránt lehetnek.

A dehidratált bőr, mint bőrprobléma minden életkorban és minden bőrtípusnál (olajos, kombinált, száraz…) egyaránt jelentkezhet. Tünetei:

Fakó arcszín – a természetes ragyogás hiánya
Érdesség
Feszülő bőrérzet
Rugalmasság hiánya
Kellemetlen bőrérzet
Finom vonalak

A dehidratált bőr optimális kezelésére a Maria Galland újjáteremtette a hidratálás fogalmát és megalkotta az anti-aging hidratálás új generációját, a Hydra’Global sorozatot, mely teljeskörű, szinergikus hatás fejt ki: karbantartja a bőr saját önhidratáló erőit megerősíti a bőr védelmi funkcióit stimulálja a bőraktivitást

EREDMÉNYEK:
+36% hidratáció*
100%**
A kezelés a bőr szomjoltójaként hat.
A bőr kisimul.
A fáradtság jelei csökkentetten mutatkoznak.
A bőr bársonyosan puha és rugalmas.
Érezhetően jobban védett a bőr.

MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE

 

Ultra-perszonalizált, egyedi szépségélmény, azonnal látható anti-aging hatás melegedő maszkkal

A Maria Galland klasszikus, személyre szabott kezelése, mely már több millió alkalommal bizonyította hatékonyságát, 2017-ben megújult, az eredmény még látványosabb anti-aging hatás. A melegedő maszk alatt, a bőr egyedi igényei szerint összeválogatott, innovatív összetevőket tartalmazó termékek négyzetcentiméterről négyzetcentiméterre fejtik ki hatásukat.
A szépségterapeuták gyengéd érintései, pihentető, relaxáló kézmozdulatai megteremtik a test, a szellem és a lélek harmóniáját.

A kezelés egy relaxáló, letisztító rituáléval veszi kezdetét, majd az eszenciák és a speciális krémek felvitele – vagyis az úgynevezett eszencia mozaik és krémmozaik megalkotása után – a kozmetikus különleges technikával helyezi fel az arcra, a nyakra és a dekoltázsra az ásványi sókban dús maszkot, mely később felmelegszik, ennek hatására vérbőség képződik, a pórusok megnyílnak, a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe is eljutnak. A megszilárdult maszk nyomást fejt ki a bőrre, serkenti a  nyirokműködést, a méregtelenítést, az ozmózist. A speciális felviteli technika következtében a ráncok kisimulnak, az arckontúr megemelkedik, szabályos lifting-hatás figyelhető meg. A maszk levétele után arcunk friss, feszes és sugárzó lesz.

SOIN COCON – Cocon kezelés – Az érintés varázsa

 

A Cocon masszázstechnika egy kényeztető, pihentető, ugyanakkor rendkívül hatékony rituális masszázstechnika. Minden mozdulat rendkívül megkoreografált és kifinomult, mintha csak egy a párizsi színházi előadásba csöppentünk volna.
A masszázs során simító, gyúró és nyújtó mozdulatokat végzünk. Az akupresszúrás pontokat stimuláljuk, méregtelenítjük a szöveteket és újjáélesztjük a sejt-anyagcserét.
 
A gondosan előkészített bőrre festői ecsetmozdulatokkal felvisszük a krémmaszkot, majd arra kerül rá a Cocon habmaszk, mely úgy öleli át az arcot, mint egy selyemgubó, így hoz létre utánozhatatlanul puha, meleg érzést. A nyáron is ideális, könnyed meleg maszknak köszönhetően a bőrfelszínre felvitt hatóanyagok sokkal jobban felszívódnak, ráadásul kozmetikai gépek használata nélkül.
A kezelés zárásaként az „arc mozaikjának” megfelelő eszenciákat, szérumokat és krémeket visszük fel egy különleges technikával.

 

SOIN THALASSO – Thalasso kezelés

 

Azoknak a nőknek, akik különleges eljárásokat keresnek!

A frissítő, vitalizáló Soin Thalasso arckezelés különlegessége a hidratáló és energizáló tengeri alga alapú maszk, melynek összetevői között találjuk a gyulladásos folyamatokat csökkentő aloe vera-t, a hidratáló, anti-aging hatású kék spirulinát és a bőr feszességét fokozó alma kivonatot.
 
A kezelés hatásfokát tovább növelik a Maria Galland exkluzív szépség eszenciái, melyek közül bőröd szükségletei szerint választ majd kozmetikusod, így válik igazán személyre szabottá ez az arcápolás.
A Soin Thalasso hatására bőröd azonnal élettel telibb lesz, a magas koncentrációjú hidratáló hatóanyagok pedig hosszan tartó hatást biztosítanak.

 

LUMIN’ÉCLAT – Életed első anti-aging kezelése!

 

A Maria Galland Lumin’Éclat metódusa – a termékekkel, a kezeléssel és az életmód tippekkel – megoldást nyújt a bőröregedés első jeleire.
Ez a 60 perces szépségrituálé azonnal élénkíti a fáradt, fakó bőrödet és feléleszti annak fiatalosan friss ragyogását. Minimalizálja az első ráncokat, arcbőrödet láthatóan és érezhetően selymessé, lággyá és egyenletessé varázsolja. Valódi frissesség „bombaként” újra tündöklővé teszi a fáradt szemkörnyéket. A különleges masszírozó mozdulatok intenzíven fokozzák az energiát és újra egyensúlyba hozzák a bőrt.

 

SOIN LIFT’EXPERT – Feszesítő kezelés a fitalos megjelenésért LIFT’UP YOUR BEAUTY! – EMELD KI SZÉPSÉGED!

 

A fiatalos energia, a lendület és a pezsgés éppúgy jellemzi a 40-es éveidet, mint a 30-asokat, mintha lélekben még csak most ünnepelted volna a 30. születésnapodat? Az idő előrehaladtával viszont egyre kritikusabban szemléled az arcbőrödet? Bár tudod, hogy mindegyik ráncnak, minden kis szarkalábnak saját kis története van – egy jóízű nevetés vagy egy átsiratott éjszaka – és ezeknek az élményeknek a visszatükröződése tesz igazán egyedivé és különlegessé, mégis szeretnéd visszanyerni arcbőröd feszességét, erejét és simaságát, az arckontúrjaid finomságát, tökéletes ragyogását – egyszóval felszínre hozni a benned élő fiatalságot.

Egyedülálló szépségenergiád feltárásához egyedülálló megoldást kínál a Maria Galland legújabb innovációja a Lift’Expert metódus!

Élvezd a Maria Galland Paris egyedi fiatalító élményét a LIFT’EXPERT segítségével!

 

A Lift’Expert kezelés a legmagasabb szintű hatékonyság biztosításával az öregedés 3 fő forrásával – a csökkenő sejt aktivitással, a glikációval és az oxidációval – egyszerre veszi fel a harcot, így belülről fokozza a szépséget, energetizálja a bőrt és kiemeli annak természetes szépségét. Innovatív 75 perces arckezelés középpontjában a feszesítő hatás, a kontúrok megerősítése és a fiatalos megjelenésű bőr felfedése áll. Az aktív hatóanyagok segítségével a bőr azonnal feszesebbé, erősebbé és simábbá válik, a ráncok jelentősen csökkennek, az arckontúrok élesebbé válnak. A kezelés során különleges masszírozó mozdulatokkal visszük fel a Maria Galland innovatív feszesítő termékeit, melyek együttesen intenzíven fokozzák az energiát és újra egyensúlyba hozzák a bőrt.

 

A kezelés eredményeként a bőr rövid idő alatt visszanyeri fiatalos vonásait, látványosan feszesebb lesz, a ráncok kisimulnak és az arc kontúrosabbá válik.
 

 

 

SOIN MILLE LUMIÈRE – Mille Lumiére kezelés szarvasgombával és arannyal – Randevú az igazi luxussal

 

A luxus kategóriában is az elithez tartozó, a kozmetika „Haute Couture”-jének számító kezelés, a Soin Mille Lumière „arcszobrászat” az exkluzív anti-aging masszázstechnika és a válogatott hatóanyagok kivételes hatását egyesíti egy luxus kényeztető kozmetikai bőrápolásban. Hatására a bőr visszanyeri szépségét, rugalmasságát, ismét fiatalos, teljes fényében ragyog.

A kezelés során a bőröregedés mind a hat jelére – ráncok, csökkenő feszesség, rugalmatlanság, lelassult regeneráció, elvesztett vitalitás és hidratáltság – megoldás kínáló Mille sorozat termékeit használjuk.
A Mille termékek főbb hatóanyagai:

Fehér szarvasgomba, mely aminosavakban és ásványi anyagokban gazdag, nyomelemeket és cukorszármazékokat tartalmaz. Védi a bőrt a zord külső tényezőktől és megőrzi nedvességtartalmát.
Mikro-kapszulába zárt 24 karátos tiszta arany, mely megtartja a bőr fiatalságát és visszaállítja annak fiatalos ragyogását. Fényvisszatükröző ereje által az arcbőr ragyog a szépségtől.

A Soin Mille Lumière kezelést a felhelyezésre kerülő két maszk – krémmaszk és peptid maszk –, valamint a kellemes, kényeztető masszázs teszi igazán különlegessé.