1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 109.
Telefon: +36/1 212-4460

Maria Galland kezelések

Több mint 40 évvel ezelőtt Maria Galland felrúgta a szépségápolás tradícióit és teljesen új, eredeti koncepciót alkotott. Maria Galland szerint a szépségápolás teljes körű gondoskodás magas színvonalú, személyre szabott kezelésekkel, azonnal látható eredményekkel.

E sajátos, egyedi filozófia alapján született meg az exkluzív és szigorúan manuális eljárás. A Maria Galland kezeléseket csak speciálisan képzett kozmetikusok alkalmazhatják és csak szigorúan manuális formában.
A Maria Galland termékek kíméletesek , komfort érzetet adnak, ugyanakkor igen hatékonyak. Otthoni használatuk révén kitolódik a kabin kezelések hatása. A különböző termékcsaládok tagjai teljes körű ápolást nyújtanak, minden problémára egyedi megoldást, minden nőnek a neki megfelelő arcápolást kínálva.

 

Mille exkluzív anti-age kezelés szarvasgombával és arannyal

soin_mille_lumiereA francia nők eleganciáját, különleges stílusát viselheti magán, aki a Mille Lumier kezelést és arckrémet választja. Két luxus összetevő: a szarvasgomba és az arany varázsolja igazán misztikussá ezt az arckrémet.

A Fehér szarvasgomba avagy “Fehér gyémánt” aminosavakban és ásványi anyagokban gazdag, nyomelemeket és cukorszármazékokat tartalmazó összetevő, mely védi a bőrt a környezeti hatásoktól és megőrzi nedvességtartalmát.

A mikro-kapszulába zárt 24-karátos tiszta arany megtartja a bőr fiatalságát és visszaállítja a bőr fiatalos ragyogását. Fény-visszatükröző erejének köszönhetően az arcbőr tündöklik a szépségtől.
Próbáld ki a Mille Lumier exkluzív anti-age kezelést és arckrémeket, mellyel egyben leszel stílusos és misztikus.

Modelant kezelés -agyag maszkok

Modelant kezelés -agyag maszkokEz egy alapvető Maria Galland kezelés, melynek a cég hírnevét is köszönheti. 1962 óta forradalmasította a kabin kezeléseket. A napjainkban újjászületett kezelés három formája:
Öregedést gátló Modelant kezelés a tónusosságát vesztett bőrre, melyen könnyen megjelenhetnek a ráncok, petyhüdtté válhat, és amelynek szüksége van a lifting hatásra.
Bőr hidratáltságát szabályozó kezelés, melyre életkortól függetlenül minden nőnek szüksége van, s amely intenzíven hidratálja a kiszáradt bőrt és feltölti azt.
Bőr ragyogását biztosító Modelant kezelés, mely igazi gyógyír a fakó, fáradt bőrnek. Azon hölgyeknek ajánlott, akik fáradtak és stresszhatásnak vannak kitéve. Bőrük ragyogó, világos és áttetsző lesz.

Cocon kezelés – hab maszk

Art de Peau kezelés
A kezelés lényege a relaxáció. Minden bőrtípusra ajánlott. A kezelés során hidratáló, bőrfeszesítő és öregedést gátló formulákat juttatnak a bőrbe, mely így kíméletesen telítődik energiával. A Cocon kezelésre a simító, gyúró mozdulatok és az akupresszúra keveréke jellemző. Stimulálja az anyagcserét, és eredményesen veszi fel a harcot a stressz káros hatásával szemben, melynek látható jelei a bőrön: a mélyülő vonások, fakó arcszín…

Profilift kezelés – feszesítő árcápolás

soinpu
A kezelés a bőr feszességét biztosítja, így kiválóan alkalmas a fáradt, petyhüdt, kontúrját vesztett bőrre. A kezelés során arca visszanyeri fiatalos kontúrját. A hatékony formuláknak és a praktikus segédeszközöknek köszönhetően, melyek a drainage és tonizáló hatást biztosítják, bőre látványos módon visszanyeri feszességét.

Thalasso kezelés arcra és szemre

Thalasso kezelés arcra és szemre
Arckezelés
Ha a bőre egy tengeri utazásról álmodna…..
Ez a tengeri algás kezelés energiával látja el és hidratálja a bőrt. Rendkívüli frissességet ad, s mindezt teljes kikapcsolódást nyújtó körülmények között.
A bretagne-i barna alga kivonatot tartalmazó maszk hidratálja a bőrt és segíti a káros környezeti hatások (napsütés, szél, hideg, légszennyezés….) elleni védekezésben. Ezek a káros hatások felelősek a szabad gyökök képződéséért.
A hidratált bőr visszanyeri rugalmasságát és fiatalságát.

Szemkontúr kezelés
Szeretné, ha szemkontúrján a bőr ragyogó és vitalitást sugárzó lenne?
Ez a speciális revitalizáló és frissítő kezelés erősíti a kötőszöveteket és a bőr védekezőképességét. A tengeri algákat tartalmazó maszk csökkenti a ráncokat, tompítja a fáradtság és stressz nyomait. A szemkontúr kisimul és tartósan hidratált lesz.

Pureté kezelés – problémás bőrre

Pureté kezelés – problémás bőrreIdeális, ha bőre fénytelen és felszíne egyenetlen. A Pureté kezelés ragyogóvá és egyenletessé varázsolja bőrét. A gondosan összeválogatott Pureté termékek kíméletesek, gyógyítják a bőrt, szabályozzák a faggyúműködést, és matt tónust adnak. Ezek hatására bőre visszanyeri egyensúlyát. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, összehúzza a pórusokat, szabályozza a faggyúműködést és a felesleges faggyút felszívja. A fénylő foltok eltűnnek, arcszíne tisztaságtól ragyogó lesz.

Tendresse kezelés – érzékeny bőrre

Tendresse kezelés – érzékeny bőrre
A tendresse a legkíméletesebb, legfinomabb kezelés az érzékeny bőrre. Megszünteti a kellemetlen érzést még olyan bőr esetén is, amelyet bármilyen semmiség is irritál, mely azonnal húzódik. A kezelés során alkalmazott fogások egy speciális módszeren alapulnak, melynek lényege, hogy a bőr széthúzásával ellentétes hatást érik el. Ezek a fogások megakadályozzák, hogy az érzékeny szövetek felmelegedjenek. Bőre a kezelés során megnyugszik, védetté és hidratálttá válik, így visszanyeri vitalitását.

Maria Galland Eszenciák – Koncentrált innováció, az összes bőrtípus szépségének felfedéséhez

eszenciakA márkanév egybeforrt az igényes szépségápolás fogalmával.
Fiatalodjon Maria Galland eszenciákkal. Hatékony, exclusive, elegáns, professzionális, és személyre szabott kezelés minden bőrtípusra, hogy bőre üde és ragyogó legyen:
– Anti-age (kaviár)
– Regeneráló (fekete orchidea)
– Nyugtató (malachite)
– Hidratáló (szarvasgomba)
– Tisztító (ezüst)
– Revitalizáló (arany)
– Szemkörnyék (hyaluron)