Transzdermális oxigénterápia

A transzdermális oxigénterápia során tű nélküli eljárással, 98%-os tisztaságú oxigénnel és bőrfiatalító hatóanyagokkal töltjük fel a bőr különböző rétegeit. A terápia során használt Oxyjet készüléknek és a transzdermális hatóanyagoknak köszönhetően rendkívül eredményes anti-aging kezelések végezhetők.

A kozmetikai eljárás menete

Az eljárás lényege, hogy egy oxigéninfúziós készülék beszívja a levegőt, majd megszűri, és a 98%-os tisztaságú oxigént magas nyomással injektálja a bőr felső rétegén keresztül a bazális réteg sejtsoráig, a sejt és a sejtközötti állományba egyaránt.
Az oxigén önmagában is számos pozitív hatással bír: tökéletesen hűt, nyugtat; segít a hámképzésben, a melanin szintézisben, a mirigyek működésében és a sejtosztódásban; fokozza a sejtek anyagcseréjét; javítja a vérkeringést; elősegíti a kollagéntermelést, és hatására felerősödnek az öngyógyító folyamatok.

A kezelések során azonban ezzel készülékkel nem csak oxigént juttatunk a bőrbe, hanem az oxigén és magas nyomás segítségével transzdermális hatóanyagokat is injektálunk a bőr mélyebb rétegeibe. Ezáltal a bőr belülről kifelé töltődik fel, és eredményeképpen láthatóan simább, feszesebb és élettel telibb lesz.