1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 109.
Telefon: +36/1 212-4460

Anti- age kezelések

anti-age-kezelesek

BIO FACE LIFTING – Forradalmi újdonság!

Hollywood 30 éve féltve őrizi a titkát, mely nem más mint egy elektrokozmetikai gépek nélkül működő roppant egyszerű eljárás. Egy maszk mely percek alatt fűzőként húzza össze a kötőszöveteket, majd a nyirokrendszeren keresztül távozásra kényszeríti a méreganyagokat. Végül megadva a kegyelemdöfést, a mikromolekuláris felépítése miatt a sejtek mélyére képes hatolni, és az ott játszódó anyagcsere folyamatokat befolyásolva, több oxigénhez juttatja a sejteket. Így azok megnyílnak ,és szabályosan fellélegeznek, készen állva a hatóanyagok fogadására. A Biológiai Lifting kezelés után meg tízszereződik bármilyen kis molekulájú hatóanyag beépülésének az eredményessége. A kezelés hihetetlen látványos, és más anti-aging kezelésekkel tökéletesen kombinálható. Elősegíti a bőr salaktalanítását, méregtelenítését a nyirokvezetékeken keresztül. Mélyreható tisztítást végez, megfeszíti a bőrét, erősíti a kötőszövetet. Hatása elsősorban a kötőszövetekre irányul, befolyásolni tudja a tápanyag ellátást , és a kölcsönös szabályozást. A pórusokra ható nyomás növekedés ,és csökkenés erősíti a nyirokzónák működését. Rendszeres alkalmazásával a bőr sejtjei új életerőre kapva nedvességtől duzzadnak, mivel a sejtek életfolyamatai természetes úton stimulálódnak. Ennek köszönhetően a bőr hamvas, őszibarackhoz hasonló, bársonyos és feszes lesz. Az érett- vízhiányos bőr kezelésére és a problémás túl zsíros bőr kezelésére is egyaránt ajánlott.

bioface_lifting1

Kúraszerű alkalmazása során hihetetlen látványos eredmény érhető el, már egy kezelés után is érezhető hatása!

– emeli az arc és a nyak izmainak tónusát
– a bőr kötőszövetét tömöríti, rugalmasítja
– a nyirokerek szállító munkáját aktiválja
– a bőr felszívó szerepét jelentősen növeli
– a bőr legkisebb molekula szintjéig hat

 

DERMAROLLERES MEZOTERÁPIA

Az mezoterápia más néven elektroporáció egy mérföldkő a szépségiparban, amit talán az is mutat, hogy felfedezői kémiai Nobel-díjban részesültek. Krémek és más kozmetikai termékek csak kis részben tudnak átjutni a bőr védekező barrier-rétegén, így a tartós és kiemelkedően látványos eredmények elmaradtak. Tű nélküli mezoterápia során kis feszültséggel és alacsony frekvenciával rendkívül kis méretű csatornákat nyílnak a bőrben, melyek áttörik a védekező barrier-réteget is. Így a hatóanyagok nagy mennyiségben lejutnak a problémás sejtekhez. Nagyon fontos, hogy tű nélküli mezoterápiánál csak steril, analitikai tisztaságú rendkívül híg, kis molekulaméretű hatóanyagok vihetők be.
Mivel áttörjük a védekező barrier-réteget, nem steril hatóanyagok alkalmazásával könnyen fertőzés vagy allergia alakulhat ki. Nehéz feladat a hatóanyagok bejuttatása kellő mélységbe, közvetlenül a problémás sejtekhez. A Dermaroller kezelés egy új, hatékony eljárás a bőrön keresztül történő hatóanyag bejuttatásra. A bőr megszúrása átmenetileg áttöri ezt a védőréteget, és levetővé teszi nagy mennyiségű hatóanyag bejuttatását, a kellő mélységbe, közvetlenül az adott bőrproblémáért felelős sejtekhez.
A mikrotűk által steril csatornák képeződnek, melyeken keresztül a kezeléshez kívánt steril hatóanyagokat bejuttathatjuk a kellő mélységbe, ahol aztán látványos és tartós eredmény produkálva fejtik ki hatásukat. Ezek a mikrocsatornák egy órán belül spontán bezáródnak.

dermaroller-eredmeny

A helyesen megválasztott hatóanyagokkal látványos és tartós eredmény érhető el. Látványos és tartós eredmény érhetünk el az alábbi területeken: bőrfiatalítás, hegek kezelése, narancsbőr, stria, májfoltok, depigmentációs és egyéb bőrhibák javítása.

Nagy előnye, hogy semmilyen káros mellékhatása nincs, minimális fájdalommal jár. Dermarolleres kezelésinket a piacon kapható leghatékonyabb és legmagasabb hatóanyagú ampullákkal és kiegészítőkkel végezzük.

Meso-vit mezoterápia & vitaminterápia

A Meso-vit kezelés célja a skin-jection technológia felhasználásával a bőr feszesítése és mélyregenerálása a megfelelő, stabilizált vitaminok adagolásával, amelyeket a derma-roller segítségével juttatunk a bőr mélyére. A felhasznált aktív hatóanyagok a ránckorrekciós hatás mellett átfogó módon regenerálják a bőrt és egészséges bőrszöveti funkciókat indikálnak.

Kinek ajánljuk a Meso-vit kezelést?

Megereszkedett, ráncos, pigmentfoltos, elvékonyodott bőr kezelésére vagy orvosi mezoterápiás beavatkozás utókezeléseként. Újjáépíti a roncsolódott, károsodott szövetet, re-strukturál. Preventív kezelés esetén erősíti a bőr immunrendszerét, biztosítja a bőr rugalmasságának, feszességének és tömörségének megőrzését, szükség esetén a helyreállítását. Optimalizálja a hidratációs szintet és a lipidmechanizmust. A vitaminok a test alapvető működési folyamataihoz elengedhetetlenek.

Az egészséges és fiatal bőr fenntartásának záloga 3 alapvető vitamin alkalmazása: A, E és C-vitaminok.

A vitamin: hidratálás, a keratózis szabályozásával a felhám és szaruréteg vastagságának helyreállítása, regenerálás, a fibroblaszt tevékenységének serkentésével a bőr rugalmasságának, tömörségének helyreállítása, a ráncok kialakulásának gátlása, a hidratáció szabályozása, védelem az UV sugarak ellen.

E vitamin: a szabad gyökök megkötése, gátolja a DNA szerkezetének károsodását az UVB sugárzás hatására, hidratáló hatás (a vízmegkötő képesség javításával a bőr általános szerkezete is javul, a ráncok feltöltődnek), ráncfeltöltés, gyulladáscsökkentő hatás, a vérkeringés serkentésével a tápanyag ellátás optimalizálása.

C vitamin: a kollagéntermelés serkentése, a kötőszöveti állomány regenerálása, gátolja a kollagénáz enzim működését, védelmet biztosít a sejtek számára a káros UVA és UVB sugarak ellen, pigmentációs folyamatok kiegyensúlyozása.
A kezelés várható eredmény: az arc kisimul, feltöltődik, a ráncok száma és mélysége jelentősen csökken, a bőr láthatóan élénkebbé és feszesebbé válik.
MESO-VIT  mezoterápia és vitaminterápia

Arcfeltöltés vitalézerrel

Arcfeltöltés vitalézerrel
A kezelt bőrfelületet, a HYALURON-NANOGEL használatával előkezeljük. A HIDEGLÉZER rétegesen megköti a kötőszövetben elnyelődött HYALURON-NANOGEL-t, és azt hálószerűen összekapcsolja. A kezelés garantálja, a bőrszerkezet azonnali látványos javulását és a szárazsági ráncocskák eltűnését, a mélyebb ráncok kiemelkedését.

Hylauronsavat az emberi kötőszövet tartalmazza, nem idegen a szervezet számára. HYALURON-NANOGEL természetes, nem állati eredetű Hyaluronsavból biotechnológiai eljárással állítják elő. Nem allergizál.

HYALURON-NANOGEL a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és feltölti a sejt között lévő állományt. A meglévő kollagén rostok közötti keresztkötéseket állítja helyre. A kollagén és elasztikus rostokat újraképződésre serkenti, így biztosítva a bőr rugalmasságát és feszességét.
A Nanogel a hideglézer hatására beépül a kötőszövetbe és így a bőr több folyadék megkötésére képes, ezáltal intenzív ránctalanító hatású.

Bőrfiatalító szérumrendszer – kapszulába zárva.

Bőrfiatalító szérumrendszer
Az elektrokozmetika új generációjának, minden tudását használó IONTO_EASY gép segítségével , ennek a kezelésnek az elsődleges célja az arc izmainak a feszesítése.

A készülék által használt elektromos jelek aktiválják az arcbőr alatt lévő izmokat, erősítve ezzel az izomrostokat.
A karbantartott arcizmok kisimítják a mély ráncokat, a finom szarkalábakat pedig megszüntetik . Az izom stimulálással egyidejűleg történik az arc olajos radírozása, ami segít eltávolítani az elhalt bőrpikkelyeket és aktivizálja a vérkeringést.
A kezelésnél alkalmazott speciális fényterápia segíti a bőr megújulását , és az egészséges kollagén újraképződését. A fényterápiához különböző kezelő fejeket : vörös és kék színű intenzív LED fényforrásokat használunk , attól függően, hogy nyugtatni, feszesíteni vagy ránctalanítani szeretnénk a bőrt. A kapszulákba zárt hatóanyagok egyedi technológiai rendszert jelentenek, biztosítva a személyre szabható steril , erős koncentrációjú hatóanyag bevitelt. A módszer egyedülálló alternatívája a tradicionális Anti-Aging és bőrképjavító kezeléseknek.

Wawe System – anti-aging sejt szintű kezelés

A hatóanyagok legmagasabb koncentrációját tartalmazó kezelés. Látványosan feszesíti az arcbőrt, újrastrukturálja a kötőszövetet, késlelteti a kollagén és az elasztin pusztulását ill. segíti regenerációjukat. A kollagén képződés alapját képező Organikus szilíciumot, Hyaluronsavat, Vitamin komplexet tartalmazó sejtregeneráló és erős antioxidáns kezelés. Antioxidáns hatásának köszönhetően rendkívül eredményesen lassítja az öregedési folyamatokat.

Wawe System - anti-aging sejt szintű kezelés

A rádiófrekvenciás hullámokkal történő elektroporézis a sejtmembránon keresztül protein csatornákat nyit meg, melyeken szinte szabadon áramlanak be a hatóanyagok a sejtekbe és a sejtek közötti térbe. A készülék segítségével 0,2 – 10 cm (!) mélységig igen nagy mennyiségben lehet bejuttatni a bőrfelületre felvitt hatóanyagokat, melyek az egyszerű felkenéshez képest 1200% – kal magasabb koncentrációban mutathatók ki a szubkutiszban. ( bőraljában) Az így bedolgozott anyagok kifejtik sejtszintű hatásukat, a bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé, simábbá sugárzóbbá válik és a ráncok már az első kezelés után érzékelhetően csökkennek.

Őssejtes arcápolás – anti age cell formula

anti-age-cell
Az ANTI – AGE CELL FORMULA ott hat, ahol a bőröregedés kezdődik. A növényi őssejtek visszafordítják az öregedés jeleit és megőrzik a bőr eredeti vitalitását és szépségét .Bizonyított tény, hogy a növényi őssejtek nagymértékben befolyásolják a bőr regenerálódását, stimulálja a sejtek megújulását.

Megfigyelték ahogy a növények a természetben saját magukat megvédik a hidegtől. melegtől. Lemetszés után újranövekedésnek indulnak. A kozmetikai ipar kihasználva a növényi őssejtek önjavító hatását a legfejlettebb biotechnológiai eljárással, szigorú ellenőrzések mellett vonja ki a növényi őssejtek fő hatóanyagait, melyek a kozmetikai termékek legfőbb összetevői.

Tű nélküli mezoterápia

A tű nélküli mezoterápia olyan technológiát használ, amivel ugyanazt a látványos eredményt lehet elérni, mint a hagyományos mezoterápiával, de anélkül, hogy bármiféle fájdalmat, kellemetlenséget okoznánk vele. A készülék az elektroforézis és az elektroporáció kombinálása által az aktív hatóanyagok áthatolnak a bőrön és mélyen fejtik ki hatásukat. A kezelés már az első alkalom után nagyon látványos eredményt nyújt.
Tű nélküli mezoterápia