Érdekességek a Mesoticáról…

Világviszonylatban is egyedülálló iPeptide™ szekvenciák

A Mesotica fiatal magyar start up cégként a világon elsőként alkototott meg egy innovatív, peptid központú kozmetikai termékcsaládot, ahol az iPeptide™ (intelligens peptid) segítségével hatékonyan aktiválhatjuk a bőr önmegújító folyamatait.  

Sajnos a peptidek a szokványos arckrémekben szérumokban nagyon alacsony koncentrációban vannak jelen, így azok kedvező hatása is elmarad.

Ezért a Mesotica kutatói dermatológiai és tudományos kutatásokkal alátámasztott hatóanyagok felhasználásával kifejlesztették a kozmetikai ipar legmagasabb hatóanyag tartalmú, látványos eredményeket biztosító peptidek szekvenciális sorozatát és 3D bőrápolási koncepció™ rendszerét.

A világviszonylatban is egyedülálló, látványos hatékonyságot biztosító iPeptide™ szekvenciák kidolgozása és a mögötte felhalmozott vegyészeti és kutatási tapasztalat olyan értéket képvisel, mely a jövőben  óriási lehetőségeket biztosít a Mesotica nemzetközi fejlődése számára.

Mesotica kezelések

A Mesotica termékei fejlesztésénél a hatóanyag piacon fellelhető leginnovatívabb megoldásokra összpontosít. Világelsőként kombinálja úgy az összetevőket, hogy a végeredmény látványos és a különböző problémákra hatásos megoldást nyújtson.

A peptidekről

MESOTICA iPEPTID™ FACELIFTING PROGRAMOK

A személyre szabott Mesotica arckezelések során nagy hatékonyságú, kollagéntermelést aktiváló peptidekkel fiatalítjuk a bőrt. A botoxszerűen működő, az izomösszehúzódásokat megakadályozó peptidek ellazítják, simítják a rögzült mimikai ráncokat.
A kezelések során a problémát helyileg kezeljük, mindig a legmegfelelőbb peptideket alkalmazva. A nagy koncentrációjú peptidek azonnal beindítják a bőrfiatalító folyamatokat. Látványosan csökkenthetjük a ráncok mélységét a szem és a száj körül, az orr-ajak barázdában, a homlokon, valamint jelentősen javíthatjuk a megereszkedett arckontúrokat, illetve a nyak- és dekoltázs bőrét. Különböző bőrproblémák, mint pl. a couperosa vagy pigment folt esetén speciális peptid kombinációkkal, pár alkalmas kezeléssel rövid idő alatt biztosítjuk az egészséges bőrképet.

Mesotica bőrkoncepció

3D SKINCARE CONCEPT…  …WITH iPEPTID TECHNOLOGYTM

3D bőrápolási koncepcióTM intelligens peptid technológiával ötvözve:

high-tech, kizárólag bőrbarát anyagokkal rétegenként (hidro-lipid réteg, epidermisz, dermisz) építi újra az egészséges bőrműködést.
A Mesotica kiválogatta a dermatológiai szempontból és tudományos kutatásokkal is alátámasztott legfejlettebb és leglátványosabb kozmetikai hatóanyagokat, szállítórendszereket és emulgeáló megoldásokat. A Mesotica a világon elsőként megalkotott egy innovatív peptidközpontú termékcsaládot, ahol az intelligens peptidek (iPeptid) segítségével eredményesen aktiválja az öregedő és a sérült bőr önmegújító folyamatait. Mindezeket a hatóanyagokat extra magas koncentrációban adja a termékeihez, hogy az anti-aging és a bőrmegújítás új értelmet nyerjen az egészségtudatos nők és férfiak bőrápolásában.

3D bőrápolás

Mesotica 3D™ BŐRÁPOLÁS

Hatékonyságuk szempontjából kizárólag tudományos kutatásokkal és tanulmányokkal alátámasztott bőrbarát, innovatív, high-tech hatóanyagokat alkalmaz termékeiben. A Mesotica törekszik az egyes hatóanyagok közti szinergiák maximális kiaknázására, illetve kifinomult, pH kompatibilis kompozíciók összeállítására.
A Mesotica bőrréteg-specifikus termékeinek hatóanyagösszetétele, konzisztenciája és szállítórendszerekkel megtámogatott felszívódóképessége gyors és látványos bőrképjavulást eredményez bármely bőrproblémánál.
Az eddig megszokott kozmetikai márkáktól eltérően a Mesotica 3D bőrápoló rendszere™ a bőr 3 fő rétegének (dermisz, epidermisz, hidro-lipid réteg) felépítése és fiziológiás folyamatai szerint szabályozza a hatóanyagbevitelt és a bőrproblémák kezelését.
Logikus, tudományosan és dermatológiai szempontokkal is alátámasztott bőrápoló koncepció, mely hangzatos ígéretek nélkül kizárólag a bőr felépítését és igényét tartja szem előtt.

 

Aktiváld a kollagén és elasztin termelését!

A sejt-kommunikációs hatóanyagok jelentősége abban rejlik, hogy képesek a bőrfunkciókat aktiválni, kiegyensúlyozni. Míg az antioxidánsok közvetve avatkoznak be a szabadgyökök okozta láncreakciós folyamatokba, addig a sejt-kommunikációs hatóanyagok képesek közvetlenül kommunikálni a sejtekkel, azokat jobb működésre bírni, kiegyensúlyozni vagy akár egyéb sejtromboló folyamatokat közvetlenül leállítani.
A legújabb, csupán néhány éves múltra visszatekintő és már ígéretes eredményeket is felmutatni tudó sejt-kommunikációs hatóanyagok a PEPTIDEK.

Gondoltad volna, hogy …
… a bőrben vannak titkos kapcsolók, mellyel a bőr „ellustult gépezetét” újra aktiválni lehetne? Erre valók a kozmetikai ipar pillanatnyilag legígéretesebb hatóanyagai, az intelligens peptidek, melyeket hiba lenne kihagyni a mindennapi anti-aging bőrápolásból. Sajnos a peptidek a szokványos arckrémekben, szérumokban csak nagyon kis százalékos koncentrációval kerülnek be, így azok kedvező hatására akár egy évig is várni kell.
Ezért a Mesotica megalkotta a magas hatóanyag tartalmú, peptides szuperkoncentrátum sorozatát.
A bőrben lévő, mondjuk úgy, „titkos kapcsolók” képesek arra, hogy a már nem annyira aktív funkciókat újraélesszék. Ezek az intelligens peptidek, amelyek egy bizonyos életkor felett a mindennapi bőrápolás részéve kell váljanak.

Miért érdemes a Mesotica intelligens peptidjeit választani?

 

  • mert a peptidek a high-tech kozmetikai ipar legígéretesebb hatóanyagai,
  • mert a Mesotica termékei jelenleg a piac legmagasabb peptid koncentrációval rendelkező kozmetikumai,
  • gyors és látványos bőrképjavulást eredményeznek antiaging és speciális bőrproblémák esetén is,
  • maximálisan bőrbarát.

A Mesotica a világon elsőként megalkotott egy innovatív, peptid központú kozmetikai termékcsaládot, így az „intelligens peptidek”™ segítségével hatékonyan aktiválhatjuk a bőr önmegújító folyamatait.

Sajnos a peptidek a szokványos arckrémekben, szérumokban nagyon alacsony koncentrációban vannak jelen, így azok kedvező hatásai is elmaradnak.

Ezért, a Mesotica kutatói dermatológiai és tudományos kutatásokkal alátámasztott hatóanyagok felhasználásával kifejlesztették a kozmetikai ipar legmagasabb hatóanyag tartalmú, látványos eredményeket biztosító peptidek szekvenciális sorozatát és 3D bőrápolási rendszerét™.

Ezen összevetőknek köszönhetően a 35 év feletti, önmagukra és környezetükre igényes nők és férfiak szépségápolása új értelmet nyer.

A Mesotica 3D teljes bőrszerkezetet átfogó bőrápolási koncepciója high-tech hatóanyagaival, rétegenként hidro-lipid réteg, epidermisz, dermisz építi és aktiválja újra a bőr működését.