Élénkítő arcfeltöltés

Mindössze egy nyugtató kezeléssel a bőr fiatalabbnak, fényesebbnek és ragyogóbbnak fog tűnni.
Az Élénkítő Feltöltés nyugtató-relaxáló kezelés és az összes bőrtípusra alkalmazható. Mindössze egy nyugtató kezeléssel a bőr fiatalabbnak, fényesebbnek és ragyogóbbnak fog tűnni. Az egyenetlen bőrtónus kiegyensúlyozottá válik, a bőr hidratált, fiatalos, sugárzó és friss lesz.
 
A FELTÖLTÉS MŰKÖDÉSE
 
Az Intraceuticals Élénkítő Feltöltés® három elemet foglal magában az azonnali és drámai eredmény elérése érdekében:
 
A. Az alacsony nyomású oxigén segít az öregedést gátló aktív anyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatni, mialatt hűti és nyugtatja a bőrt.

B. Az egyedülálló Élénkítő Szérum könnyű hyaluronsavat, vitaminok és antioxidánsok hatékony kombinációját valamint növényi fényesítő hatóanyagok keverékét tartalmazza. A hyaluronsav elősegíti az azonnali hidratálást, melynek eredményeként a bőr feszesebbé válik, a finom vonalak csökkennek és az arckontúr javul. A növényi fényesítő hatóanyagok segítenek kiegyensúlyozni a bőr tónusát, a C-vitamin megóvja és védi a bőrt a környezet károsító hatásai és a korai öregedés ellen.

C. A Kezelést Segítő Termékek nélkülözhetetlen bevonatot képeznek a bőr tömítésére, és tápanyagokkal látják el azt a hatóanyagok együttes maximális hatásának és a hosszan tartó eredmények elérése érdekében.

1. LÉPÉS: ÉLÉNKÍTŐ FELTÖLTÉS

 

Ez az első lépés a bőrének átalakításában. A hűtű-nyugtató hatású oxigén fokozza az Élénkítő szérum felszívódását és természetes módon javítja a bőr nedvességét, míg a vitaminok és antioxidánsok óvnak és védenek.

A könnyű hialuronsav, A, C, E vitaminok és a zöld tea kombinációja simább bőrt, csökkent vonalakat és ráncokat, kedvezőbb bőr szerkezetet és feszesebb bőrt eredményez. A nővényi fényesítő hatóanyagok és a szuperkoncentrált C-vitamin kombinációja segít a melanin termelés szabályzásában és kiegyensúlyozza az egyenetlen bőrtónust.

Bőre mélyen hidratált, kiegyensúlyozott, egészségtől és vitalitástól ragyogó lesz. Az eredmények nem csak azonnaliak, hanem a következő napokban is további folyamatos javulás lesz tapasztalható.

 

 

2. LÉPÉS: ÉLÉNKÍTŐ HIDRATÁLÓ GÉL

 

Fokozza és tartsa fenn a Kezelés Elősegítő Termékekkel elért eredményeket. A nagyobb tömegű hialuronsavas Élénkítő Hidratáló Gél a nedvesség megtartására újabb hidratáló réteget biztosít, és láthatatlan akadályt képez a nedvesség elvesztése ellen. Növényi fényesítő hatóanyagok és szuperkoncentrált C-vitamin kombinációját tartalmazza az egyenetlen bőrtónus kezelésére. Egy nap kétszer alkalmazza. Ebben a fázisban a Fiatalító Szemkontúr Gélt is használja -különösen a szem érzékeny területeinél, a nagyobb tömegű hialuronsav kettős koncentrációjával.
 

3. LÉPÉS: ÉLÉNKÍTŐ NEDVESÍTŐ ÉS FÉNYESÍTŐ KRÉM

 

A hyaluronsav bevonat képzés végső lépése. Ez a nedvességben gazdag termék nagyobb tömegű hialuronsavat tartalmaz, hogy fokozza a hidratáció. A növényi fényesítő hatóanyagok és a szuperkoncentrált C-vitamin kombinációja magába zárja a nedvességet és segít visszaállítani a bőr természetes fényét. Ez a hialuronsavas bevonat képződési folyamat páratlan hidratálást és hosszan tartó eredményeket biztosít. A Kezelést Segítő Termékek folyamatos használata egy fontos fázis a kezelés jótékony hatásainak tartósságában. Naponta kétszer használja és készítse elő a kezelni kívánt területet.