Mi történik a bőrünkkel a kor előrehaladtával?
– Csökken a bőrben a hyaluronsav koncentrációja, ez azt jelenti, hogy a bőr egyre kevésbé lesz képes a nedvesség tárolására.
– A bőr kollagénszerkezete nagymértékben roncsolódik, mely ráncok és gyenge kötőszövetek kialakulásához vezet. 
– A bőr elvékonyodik.
– Az öregedő bőr vékonynak, fakónak és színtelennek tűnik.
– A kötőszövetben lezajló változások csökkentik a bőr szilárdságát és rugalmasságát.
– A faggyúmirigyek kevesebb faggyút termelnek, ez megnehezíti a bőr nedvességének fenntartását és szárazságot, viszketést okozhat.
– A verejtékmirigyek kevesebb verejtéket termelnek, ez megnehezíti a test hűtését.

Bőrünk e változásaira és a bőrápolásban felmerülő új igényekre reagálva a Maria Galland megalkotta Activ’Age sorozatát. A sorozat termékei a leginnovatívabb összetevők – peptidek és növényi őssejt kivonatok – exkluzív kombinációjával aktiválják az érett bőr szépségét, valamint ellensúlyozzák a korral és környezettel összefüggő (pl.: UV-sugárzás, dohányzás, környezetszennyezés stb. okozta) bőrelváltozások jeleit.

Ismerd meg a termékeket!

N°719 Sérum Activ’Age: Azonnali feszesítő hatás. Napvédő termékkel együtt is használható.

N°720 Crème Fine Activ’Age: Intenzív hatás a simább és feszesebb bőrért. Kettő-az-egyben termék éjjelre és nappalra. Ideális smink alap.

N°721 Masque Fraîcheur & Confort Activ’Age: Intenzív frissítő és komfort maszk, mely tápláló összetevőkkel látja el a bőrt.

A sorozat különlegessége a N°722 Brume Activ’Age ápoló és frissítő fátyol spray, mely felfrissíti és ellazítja az érett bőrt bárhol és bármikor, ideális a hőhullámok ellensúlyozására. Fújhatjuk közvetlenül az ápoló krém vagy a smink fölé is.